Tietoa 2018-02-20T07:48:36+00:00

MAKSUTAVAT

käteinen, pankkikortti, useimmat luottokortit sekä Equivet-lasku (mahdollistaa myös erämaksun).

EQUIVET-LASKU

Tarjoamme yksitysiasiakkaillemme mahdollisuuden EQUIVET-laskuun, jolla he voivat maksaa käyntinsä joko kerralla korottomasti tai useammassa osassa korollisena.

Equivet-laskun saaminen edellyttää luototuspäätöstä palvelun tarjoajalta (Lindorff). Lähettäkää tekstiviesti henkilötunnus, oma postinumero ja EQUIVET numeroon 0404800900 ja saatte päätöksen välittömästi paluuviestinä. Säilyttäkää viesti (päätös on voimassa 14 vrk) ja näyttäkää se potilastoimistossa ilmoittautuessanne klinikalle.

Esimerkki viestistä:  123456-007X XXXXX EQUIVET

Luototuspäätöksen hakeminen  maksaa tekstiviestin hinnan eikä sido asiakasta mihinkään. Edellytyksenä on 20 v ikä ja vakituinen osoite.

Luototuspäätöksen voi hakea jo kotona!

Ilman luototuspäätöstä emme myy enää palveluitamme laskulla.

Klinikalla on edelleen mahdollista maksaa myös käteisellä ja kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla kuten ennenkin.

SUORAKORVAUSPALVELU

Käytössämme on LähiTapiolan suorakorvauspalvelu. Palvelua varten tarvitset käynnille mukaan hevosen vakuutusnumeron tai asiakasnumerosi.

KOLLEGOILLE

Pyrimme toimimaan vastavuoroisena läheteklinikkana – meille tulee paljon kollegoiden lähetteellä varsinkin hevosia hoidettavaksi. Toimitamme omistajan suostumuksella mielellämme tiedot käynnistä myös lähettävälle eläinlääkärille, mikä parantaa mahdollisen jatkohoidon onnistumista kotitallilla. Olemme mukana Provet Link-palvelussa klinikoiden välillä. www.provet.fi

VetPD

VetPD on järjestänyt klinikallamme kansainvälisesti tasokasta koulutusta eläinlääkäreille noin puolen vuoden välein – pyrimme päivittämään tiedot tulevista kursseista myös klinikkamme facebook-sivuille. www.vetpd.com