Tietoa 2023-05-08T07:58:40+00:00

MAKSUTAVAT

Käteinen, pankkikortti, useimmat luottokortit, MobilePay ja Klarna-lasku sekä SAV-Rahoituksen lasku (mahdollistavat myös erämaksun).

KLARNA-LASKU

Tarjoamme yksityisasiakkaillemme mahdollisuuden KLARNA-laskuun, jolla he voivat maksaa käyntinsä joko kerralla korottomasti tai useammassa osassa korollisena.
KLARNA-laskun saaminen edellyttää luototuspäätöstä palvelun tarjoajalta. Luottoa voidaan myöntää täysi-ikäiselle Suomessa vakituisesti asuvalle luonnolliselle henkilölle, jolla on pankkitili. Lisäksi henkilöltä edellytetään positiivista luottohistoriaa. Lisäksi hänen tulee voida vastaanottaa vahvistuskoodeja tekstiviestillä.
Luototuspäätös haetaan laskunmaksun yhteydessä puhelimeen tai sähköpostiin toimitetun linkin kautta. Asiakas tarvitsee verkkopankkitunnukset tunnistautuakseen palveluun.
Klinikalla on edelleen mahdollista maksaa myös käteisellä ja kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä MobilePayllä.

SAV-RAHOITUKSEN LASKU

Tarjoamme yksityisasiakkaillemme mahdollisuuden myös SAV-RAHOITUKSEN laskuun, jolla he voivat maksaa käyntinsä joko kerralla korottomasti tai useammassa osassa korollisena.
SAV-RAHOITUKSEN laskun saaminen edellyttää luototuspäätöstä palvelun tarjoajalta. Luottoa voidaan myöntää täysi-ikäiselle Suomessa vakituisesti asuvalle luonnolliselle henkilölle. Lisäksi henkilöltä edellytetään, ettei ole luottohäiriöitä.
Luototuspäätös haetaan laskunmaksun yhteydessä meidän potilastietojärjestelmästä, asiakas valitsee maksuajan (1 – 24 kk) ja allekirjoittaa lainadokumentit sähköisesti.
Klinikalla on edelleen mahdollista maksaa myös käteisellä ja kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä MobilePayllä.

SUORAKORVAUSPALVELU

Käytössämme on LähiTapiolan ja Agrian (Agrialta vain lemmikkivakuutus) suorakorvauspalvelut. Palvelua varten tarvitset käynnille mukaan eläimen vakuutusnumeron.

KOLLEGOILLE

Pyrimme toimimaan vastavuoroisena läheteklinikkana – meille tulee paljon kollegoiden lähetteellä varsinkin hevosia hoidettavaksi. Toimitamme omistajan suostumuksella mielellämme tiedot käynnistä myös lähettävälle eläinlääkärille, mikä parantaa mahdollisen jatkohoidon onnistumista kotitallilla. Olemme mukana Provet Link-palvelussa klinikoiden välillä. www.provet.fi

VetPD

VetPD on järjestänyt klinikallamme kansainvälisesti tasokasta koulutusta eläinlääkäreille noin puolen vuoden välein – pyrimme päivittämään tiedot tulevista kursseista myös klinikkamme facebook-sivuille. www.vetpd.com