Tietoa 2021-12-13T16:50:42+00:00

MAKSUTAVAT

Käteinen, pankkikortti, useimmat luottokortit ja Equivet-lasku (mahdollistaa myös erämaksun).

EQUIVET-LASKU

Tarjoamme yksityisasiakkaillemme mahdollisuuden EQUIVET-laskuun, jolla he voivat maksaa käyntinsä joko kerralla korottomasti tai useammassa osassa korollisena.

Equivet-laskun saaminen edellyttää luototuspäätöstä palvelun tarjoajalta (SAV-rahoitus). Luottoa voidaan myöntää täysi-ikäiselle Suomessa vakituisesti asuvalle luonnolliselle henkilölle. Lisäksi henkilöltä edellytetään, että Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä ei löydy luottohäiriöitä. Luotonhakijalla täytyy olla vakituista tuloa, joka on elinkustannusten jälkeen riittävä luoton takaisin maksuun.

Luototuspäätös haetaan laskunmaksun yhteydessä. Ilman luototuspäätöstä emme myy enää palveluitamme laskulla.

Klinikalla on edelleen mahdollista maksaa myös käteisellä ja kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla kuten ennenkin.

SUORAKORVAUSPALVELU

Käytössämme on LähiTapiolan ja Agrian (Agrialta vain lemmikkivakuutus) suorakorvauspalvelut. Palvelua varten tarvitset käynnille mukaan eläimen vakuutusnumeron.

KOLLEGOILLE

Pyrimme toimimaan vastavuoroisena läheteklinikkana – meille tulee paljon kollegoiden lähetteellä varsinkin hevosia hoidettavaksi. Toimitamme omistajan suostumuksella mielellämme tiedot käynnistä myös lähettävälle eläinlääkärille, mikä parantaa mahdollisen jatkohoidon onnistumista kotitallilla. Olemme mukana Provet Link-palvelussa klinikoiden välillä. www.provet.fi

VetPD

VetPD on järjestänyt klinikallamme kansainvälisesti tasokasta koulutusta eläinlääkäreille noin puolen vuoden välein – pyrimme päivittämään tiedot tulevista kursseista myös klinikkamme facebook-sivuille. www.vetpd.com