Yrityksemme 2021-09-23T06:35:23+00:00

Parasta eläimelle, omistaja huomioiden

Hevosklinikka Equivet aloitti toimintansa Vermossa 1997 jatkaen Jussi Virkkusen Vermon hevosklinikan 1980-luvulta asti pyörinyttä toimintaa.

Tuolloin kahden eläinlääkärin ja yhden avustajan vastaanotto kasvoi yhdellä lääkärillä ja yhdellä avustajalla. Olemme pyrkineet määrätietoisesti lisäämään tarjoamiamme palveluita lisäämällä ammattitaitoista ja kokenutta henkilökuntaa sekä uudistamalla varustustamme ja laitteistoamme. Tällä hetkellä klinikalla työskentelee 7-8 hevoseläinlääkäriä ja kolme avustajaa.

Joulun alla 2011 pääsimme vihdoin laajempiin tiloihin, mikä on mahdollistanut entistäkin useamman asiakkaan hoitamisen lyhyelläkin odotusajalla. Samalla hankittiin toinen röntgenlaitteisto, joka lyhentää huomattavasti asiakkaiden klinikalla viettämää aikaa, kun röntgentutkimukseen ei enää tarvitse jonottaa kohtuuttomasti.

Vuoden 2015 aikana klinikalla on tapahtunut jälleen suuria muutoksia – tiloja on laajennettu, avattu pieneläinvastaanotto ja vanhoista, jo vuosikymmeniä nähneistä tiloista on luovuttu. Samalla on päivitetty laboratoriopalvelut, sisätautipuolen palvelut ja kirurgian tilat kokonaan.

Erilaiset ontumavaivat röntgen- ja ultraäänitutkimuksineen sekä hengitystieongelmat ja hammashoidot  muodostavat valtaosan päivittäisestä työstämme. Klinikallamme tehdään myös päiväkirurgisia toimenpiteitä kuten tähystysleikkauksia, hampaanpoistoja tai paikkauksia ja kastraatioita.

Aikaisemmin, kun yksinkertaisesti emme mahtuneet kaikki samanaikaisesti klinikalle, teimme myös paljon tallipraktiikkaa asiakkaidemme luona. Jatkamme edelleen samaa perinnettä. Eläinlääkärimme kiertävät koko pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Matkamme suuntautuvat paljon myös kehyskuntiin Kirkkonummelle, Vihtiin, Tuusulaan, Keravalle, Nurmijärvelle ja Sipooseen unohtamatta Hyvinkäätä, Riihimäkeä, Porvoota, Lohjaa, Siuntiota tai Raaseporia. Kaukaisimmat vakioasiakkaamme lienevät lännessä Hangossa ja idässä Loviisassa.

HENKILÖKUNTA

Eläinlääkärit

Matti Estola

Eläinlääkäri

Jukka Holopainen

Eläinlääkäri

Heidi Kalsola

Eläinlääkäri

Kalevi Karenko

Eläinlääkäri

Laura Muilu

Eläinlääkäri

Leena Puupponen

Eläinlääkäri

Kirsi Vainio

Eläinlääkäri, myös pieneläimet

Susanna Mäki

Eläinlääkäri myös pieneläimet

Eläinhoitajat

Eläintenhoitajamme apunasi

Vasemmalta oikealle Titti Nummelin, Mia Tötterman, Ida Wainio, Neslihan Peker ja Almamari Peltola

Muu henkilökunta

Selma Piha

Fysioterapeutti, Osteopaatti

Eeva Estola

klinikkamanageri/

taloushallinto

Thomas von Troil

Thomas von Troil

Sairaskengittäjä

Marika Turkia

Fysioterapeutti