Yrityksemme 2022-06-01T10:54:28+00:00

Eläinklinikka Equivet: Parasta eläimelle, omistaja huomioiden

Historiaa

Vermon hevosklinikka on toiminut Vermossa raviradan perustamisesta alkaen 1980-luvun alusta. 1997 klinikka muutti nimensä Equivetiksi toiminnan asteittain laajennuttua. Tästä lähtien klinikka on edelleen määrätietoisesti kehittänyt toimintaansa, palveluita ja laitteistoja, ja on nyt yksi Suomen suurimmista hevosklinikoista, eikä kalpene edes kansainvälisessä vertailussa.

Tallikäyntejä Equivetista on tehty aina ja suunnilleen puolet eläinlääkäreistämme onkin yleensä tien päällä hoitamassa hevosia niiden kotitalleilla laajan asiakaskuntamme luona. Hoidamme myös Vermossa Suomen pääraviradalla kilpailueläinlääkärin tehtävät. Pieneläinklinikka on aloittanut toimintansa pienimuotoisesti hevosten rinnalla vuonna 2015 ja senkin toiminta on hiljalleen kasvanut; pieneläinklinikka hyötyy suuren hevosklinikan puolen isoista resursseista.

Palvelut

Hevosille toimimme täyden palvelun klinikkana, jonne potilaita tuodaan ympäri Suomen, joskus myös ulkomailta; hoidamme eniten erilaisia ortopedisia- (ontumatutkimuksia) ja hammaspotilaita (myös vaikeat hampaiden poistot, paikkaukset, poskiontelokirurgia), lisäksi päivittäin asiakkaisiimme kuuluu sisätautipotilaita (mm. hengitystie- tai vatsaoireilevat) ja päiväkirurgiapotilaita (mm. kastraatiot, niveltähystykset).

Kuvantaminen on suuri osa sairauksien diagnosointia ja sen takia meillä on Suomen ainut hevosille suunniteltu tietokonetomografialaitteisto, laadukkaat röntgentutkimusmahdollisuudet, tähystimet sekä ultraäänilaitteistot. Oma laaja laboratorio palvelee sekä hevosia että pieneläimiä nopeasti ja tarkasti. Sairaalapotilaita emme ota klinikalle yöksi sisään, toki paastoavat tai ulkomailta saapuvat hevoset voivat meillä yöpyä, ellei ympärivuorokautista sairaalahoitoa tarvita. Tallikäynneillä teemme paljon perusterveydenhuoltoa, mutta myös vaativampia tutkimuksia tilanteen mukaan. Pieneläimille toimimme pienenä ja tuttavallisena lähiklinikkana, jossa kaikki laadukkaat tutkimusmahdollisuudet ovat saatavilla hevospuolen avustuksella.

Teemme toki myös pieneläinten päiväkirurgiaa ja kaikkia perustoimenpiteitä. Lue lisää palveluistamme Hevoset tai Pieneläimet pääotsikoiden alta.

Arvot

Olemme kokonaan eläinlääkäreidemme omistama suomalainen yksityinen eläinklinikka, jonka periaatteena on tarjota parasta mahdollista hoitoa eläimelle, omistaja huomioiden. Tarkoituksemme on löytää siis asiakkaan kanssa yhteistyössä paras ratkaisu asiakkaan ja eläimen ongelmiin kokonaistilanne huomioiden, ei pelkästään oppikirjamaisesti hoitaa eläimen vaiva ja siirtyä seuraavaan potilaaseen.

Asiakkaamme yleensä arvostavat ongelmalähtöistä asennetta ja esimerkiksi hevosilla pyrimme ymmärtämään omistajan toiveen eläimen suoritustasosta, toki hyvinvoinnista tinkimättä. Klinikallamme tarjotaan myös eläinfysioterapeutin ja sairaskengittäjän palvelut ja teemme mielellämme yhteistyötä myös muiden ammattilaisten kanssa parhaan lopputuloksen löytämiseksi asiakkaan kannalta.

Arvoihimme kuuluu yhdessä onnistuminen, tekemisen meininki ja into uudistua. Mukava työyhteisö, jossa me tuemme toisiamme vaikuttaa oleellisesti työn laatuun. Kovin hiljaista meillä on harvoin ja vankka kokemukseen perustuva osaaminen näkyy vakioasiakkaidemme suuressa määrässä.

Tervetuloa tutustumaan henkilökuntaamme tarkemmin!

HENKILÖKUNTA

Eläinlääkärit

Matti Estola

Eläinlääkäri

Jukka Holopainen

Eläinlääkäri

Heidi Kalsola

Eläinlääkäri

Kalevi Karenko

Eläinlääkäri

Laura Muilu

Eläinlääkäri (Äitiyslomalla)

Leena Puupponen

Eläinlääkäri

Kirsi Vainio

Eläinlääkäri, myös pieneläimet

Susanna Mäki

Eläinlääkäri myös pieneläimet

Tiina Lindholm

Eläinlääkäri myös pieneläimet

Maria Pyykönen

Eläinlääkäri

Eläinhoitajat

Eläintenhoitajamme apunasi

Mia Tötterman, Titti Nummelin, Eveliina Teivainen, Anna Ylitalo, Adara Frenckell

Muu henkilökunta

Selma Piha

Fysioterapeutti, Osteopaatti

Eeva Estola

klinikkamanageri/

taloushallinto

Thomas von Troil

Thomas von Troil

Sairaskengittäjä

Johanna Janatuinen

Fysioterapeutti